Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un biciclist în vârstă de 25 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism în Slatina

ro

22 Aug, 2023 12:20 772 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 

Un tânăr de 25 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism în Slatina. La data de 22 august 2023, în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Vintilă Vodă cu George Poboran, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un biciclist, respectiv un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce conducea o bicicletă pe strada Vintilă Vodă, la intersecția cu strada George Poboran, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu autoturism parcat în afara părții carosabile.
 

„În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, spune IPJ Olt. 


Citește și:

Olt: Un bătrân de 75 de ani, implicat într-un accident rutier. Era sub influența băuturilor alcoolice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii