Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat cercetat sub control judiciar pentru dare de mită după ce a oferit bani unui echipaj de poliţie rutieră

ro

03 Feb, 2020 11:52 1531 Marime text
Ofiţerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au realizat vineri, 31 ianuarie 2020, prinderea în flagrant a unei persoane în vârstă de 60 ani, în timp ce oferea o sumă de bani unui echipaj de poliţie rutieră, pentru a nu întocmi actele de constatare a unei contravenţii la regimul circulaţiei rutiere.

În fapt, în jurul orei 18.30, echipajul de poliţie rutieră format din doi agenți de poliție din cadrul I.P.J. Dolj – Poliţia Oraş Filiaşi, compartimentul rutier, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, pe DE 70, în oraşul Filiaşi, jud. Dolj, un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 92 km/oră, iar pentru a nu i se întocmi procesul verbal de constatare a contravenţiei cu aplicarea unei amenzi de 1.300 lei, precum şi a sancţiunii complementare prevăzută cu 6 puncte de penalizare, a dat celor doi agenţi de poliţie o sumă de bani.

Agenţii de poliţie au refuzat categoric şi au anunţat şeful ierarhic, precum şi D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând să întomească actele de constatare a contravenţiei.

Ca urmare a sesizării, conducătorul auto a fost prins în flagrant imediat după ce a dat o sumă de bani agenţilor de poliţie. În cauză, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus cercetarea sub control judiciar a inculpatului pe o perioadă de 60 de zile.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii