Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banii contribuabililor, folosiți de Primăria Constanța pentru monitorizarea aparițiilor în presă ale conducătorilor instituției

ro

05 May, 2023 00:00 1381 Marime text
  • Echipa de la Primăria Constanța vrea să vadă cum este oglindită activitatea instituției în presa locală și centrală
  • Monitorizarea și rapoartele personalizate ale știrilor urmează să fie atribuite unui agent economic
  • Achiziția este estimată la 20.400 de lei fără TVA (1.700 lei fără TVA/lună)
  • Durata contractului este de 12 luni și intră în vigoare de la data semnării acestuia de ambele părți și înregistrării sale la sediul beneficiarului
 
 
 
Primăria Constanța achiziționează direct serviciul de monitorizare media a activității Primăriei municipiului Constanța.

Serviciul va consta într-un raport personalizat al știrilor din presa locală și centrală (presă scrisă, radio, TV, online, social media și a unor analize de presă).

Durata contractului este de 12 luni și intră în vigoare de la data semnării acestuia de ambele părți și înregistrării sale la sediul beneficiarului.

Valoarea estimată este de 20.400 de lei fără TVA (1.700 lei fără TVA/lună).

Durata contractului este de 12 luni și intră în vigoare de la data semnării acestuia de ambele părți și înregistrării sale la sediul beneficiarului.

Operatorul economic va trebui sa dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii precum si faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului de achiziție publică – se va prezenta Certificatul Constatator emis de Oficiul Național al Registrului Comerțului cu date actualizate la momentul prezentării.

Criteriul de atribuire: „prețul cel mai scăzut” – se aplică doar ofertelor admisibile.

Termen limită pentru transmiterea ofertelor: 10.05.2023, ora 23:59.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria municipiului Constanța plătește 30.000 lei pe an ca să afle ce scrie presa despre activitatea echipei Chițac

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii