Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 12 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bănca Transilvania SA, Agenția Mangalia are un nou director

ro

18 Jul, 2019 00:00 3716 Marime text

Hotărârea din data de 24.10.2018, a Comitetului de Resurse Umane al Băncii Transilvania SA a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Având în vedere hotărârea consiliului de administrație al Băncii Transilvania din data de 31.07.2013, în temeiul căreia se deleagă Comitetului de Resurse Umane al băncii atribuțiile referitoare la numirea și revocarea conducătorilor sediilor secundare ale Băncii Transilvania (agenții, puncte de lucru, reprezentante, sucursale), deschise atât pe teritoriul României, cât și în străinatate, Comitetul de Resurse Umane al Băncii Transilvania SA a aporbat mai multe decizii.
 
Astfel, s-a decis revocarea lui Andrei Stanciu din funcția de conducător al Agentiei "Știrbei Vodă", cu sediul în municipiul Bucureși, și numirea în funcție a noului conducător -  Mârzac Mădălina. De asemenea, a fost revocat Adrian Topa din funcția de conductor al Agenției "Doraly" București, cu sediul în comuna Afumați, și numirea în funcție a noului conducător, în persoana lui Valentin Enciu. De asemenea, a fost revocată Luminița Smadici din funcția de conducator al Agenției "Unirii" Iași, cu sediul în municipiul Iași, și numirea în funcție a noului conducator în persoana Cristinei Ciplinschi. Nu în ultimul rând a fosr revocată Alexandra Daniela Moroyeanu din funcția de conductor al Agenției "Divizia pentru Medici" Iași, cu sediul in municipiul Iași, Bulevardul Independentei,  și numirea în funcție a noului conducător, în persoana lui Cahn - Dan Leahu. O alată decizie se referă la revocarea Aureliei Anton din funcția de conducător al Agenției "Divizia pentru Medici" Galați, și numirea în funcție a noului conducător, în persoana Corinei Onofrei. De asemenea, s-a decis revocarea Laurei-Alina Spinoche din funcția de conducător al Agenției Mangalia, și numirea în funcție a noului conducător, în persoana  Ramonei Prisecaru.
 

Banca Transilvania SA, în datele oficiale

 
Înmatriculată în anul 1993, firma are sediul social în municipiul Cluj-Napoca. Capitalul social subscris, de 4.815.083.342 de lei, integral vărsat, este compus din 4.815.083.342 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de un leu. Banca Transilvania SA este deţinută de Listă Acţionari. Persoane împuternicite sunt: Gueorguiev Ivo Alexandrov, Puşcaş Vasile, Bordea Mirela Ileana, Ceocea Costel, Lionăchescu Costel, Grasse Thomas Gunther, Ciorcilă Horia, Tetik Omer, Nistor Gabriela Cristina, Toderici Leontin, Moisă Tiberiu, Runcan Luminiţa Delia, Călinescu George Răzvan, Nădăşan Mihaela Simona, Despa Elena, Ene George, Ozunu Mihaela Daniela, Vasiliu Daniel Mihai, Pojoca Lucia Ana, Cojocaru Ionel, Tibil Ioan, Floria Andrei Valeriu, Draghici Hary, Călăraşu Ana, Neacşu Iulian, Văluşescu Anca, Anca Simion Alin, Buran Georgeta, Vîstras Mariana. În anul fiscal 2015, compania cu 6.435 de salariaţi a avut venituri din dobânzi de 1.838.688.438 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 6.934 de salariaţi a raportat venituri din dobânzi de 1.868.695.120 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 6.989 de salariaţi şi venituri din dobânzi de 1.908.454.608 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii