Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Balul Martisorului din Eforie, la a IV-a editie

ro

03 Mar, 2009 02:49 1308 Marime text
Duminică, 1 Martie, la Eforie Nord, s-a desfăşurat cea de-a IV-a ediţie a „Balului Mărţişorului".

Evenimentul a fost organizat de către Asociaţia umanitară „Oameni pentru oameni - sănătatea şi familia", în parteneriat cu Primăria oraşului Eforie şi Casa de Cultură „Carmen Silva".
Potrivit Ninei Ştefan, preşedintele Asociaţiei umanitare „Oameni pentru oameni - sănătatea şi familia", acţiunea a avut scop caritabil, de strângere de fonduri, sponsorii fiind în acelaşi timp şi invitaţi. Printre participanţii la manifestare s-au numărat consilieri locali ai oraşului Eforie, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, reprezentante ale organizaţiei femeilor social-democrate constănţene, membri ai organizaţiei „Habitat for Humanity Cumpăna" şi ai Asociaţiei pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna. Toţi cei prezenţi au venit în sprijinul organizatorilor, oferind donaţii. Cei peste 350 de participanţi la eveniment au putut urmări un spectacol susţinut de către soliştii: Maria Luiza Mich, din Maramureş, Ionel Amititeloaie, Sorin şi Liliana Şuteu, Aurel Sava, Nelu Ianca, Ansamblul „Junii Murfatlarului" şi o reprezentaţie de dans oriental, susţinută de Mădălina.
A avut loc şi o expoziţie de panouri cu mărţişoare făcute de către elevii Şcolii Generale Eforie Nord, care au fost scoase la licitaţie, dar şi o tombolă cu premii atractive.
„Această acţiune, la început de primăvară, antrenează pe tot parcursul anului la strângerea de fonduri ce vor fi necesare oamenilor aflaţi la nevoie. «Oameni pentru oameni» este încă o dată un exemplu de solidaritate a constănţenilor", a declarat Mariana Gâju.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii