Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea lui Atanasie Teodorescu, un consilier judeţean cu ştate vechi (documente)

ro

06 Sep, 2012 01:00 4015 Marime text
avere_teodorescu_-_Teodorescu_Atanasie.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ.

Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabeticã a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Consilier vechi în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), social democratul Atanasie Teodorescu deţine, potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul CJC, un teren intravilan în localitatea Ovidiu, dobândit prin cumpărare în 2012, în suprafaţă de 6.918. Unitatea de măsură nu e specificată, dar este vorba, cel mai probabil, de metri pătraţi.

În ceea ce priveşte clădirile, consilierul USL are un apartament în Constanţa, dobândit prin cumpărare în 1979, în suprafaţă de 64. În oraşul Ovidiu, Teodorescu deţine „spaţii comerciale/de producţie", achiziţionate în 2010, prin cumpărare, în suprafaţă de 250. Nu în ultimul rând, el deţine şi o casă de locuit în Ovidiu, în suprafaţă de 400. Unitatea de măsură nu apare în cazul niciuneia dintre proprietăţi.

La capitolul „Bunuri mobile", în declaraţia de avere a lui Atanasie Teodorescu figurează un autoturism Opel, fabricat în 2004, dobândit prin cumpărare.

Consilierul nu are conturi şi depozite bancare, plasamente şi investiţii directe, dar nici datorii.

Venituri şi interese

În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, Teodorescu a încasat, de la Consiliul Judeţean Constanţa, o indemnizaţie de 8889. Ca pensionar, el a încasat o pensie în valoare de 14.000, în vreme ce soţia sa, pensionar şi ea, una de 11.000. Moneda nu e menţionată.

Conform declaraţiei de interese, consilierul judeţean este membru în Biroul Executiv Judeţean al PSD.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii