Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, despre imaginile apărute în spațiul public cu Mihai Lupu

ro

03 Apr, 2023 15:44 2428 Marime text
 La data de 02.04.2023, în mediul online un clip video cu o înregistrare din 17.11.2021 de pe camera unui polițist local, în care apar și președintele Consiliului Județean Constanța Mihai Lupu și șoferul acestuia, cărora nu li se permitea accesul cu autoturismul în care se aflau în Peninsulă, pe la bariera instalată de Primăria Constanța, motivat de faptul că nu ar fi avut permis de acces.

Referitor la înregistrările făcute publice de o parte a mass-media în care apare președintele CJ, Mihai Lupu, Bogdan Huțucă (președinte PNL Constanța) a transmis următorul mesaj: „Suntem conștienți că este o situație regretabilă. Ce știm astăzi este că bariera nu s-a ridicat, ceea ce îmi arată că legea s-a respectat. Eu consider că în fața legii toți trebuie să fim egali. Poliția locală și-a făcut datoria. Înțeleg că președintele CJ, Mihai Lupu, a avut o poziție publică pe acest subiect și, printre altele, și-a cerut scuze pentru acel moment.
 
Din punct de vedere politic, discuțiile vor avea loc în forurile de conducere ale partidului.”

Citește și:

LIVE VIDEO Mihai Lupu face declarații despre imaginile apărute în mediul online. „Îmi cer scuze pentru ieșirea nervoasă tuturor locuitorilor“

Ce spune primarul Chițac cu privire la incidentul în care a fost implicat președintele CJC, Mihai Lupu

 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii