Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA. Unde este și cât va dura remedierea. Cine este afectat

ro

29 Jul, 2017 08:37 3516 Marime text


Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, la rețeaua de alimentare cu apă cu diametrul de  100 mm de pe strada Mărășești din municipiul Constanta, RAJA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 08.00 – 11.30. 
 

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona delimitată de străzile: Petru Vulcan - Mircea cel Bătrân - Făgetului - Ion Andreescu - Panait Cerna - Chiliei - Soveja – bulevardul Mamaia - Ion Rațiu – Maramureș - Petru Vulcan, precum si cei arondati Punctului Termic 24.


Totodată, pentru remedierea unei avarii survenite la conducta cu diametrul de 600 mm, ce pleacă de la stația de pompare și tratare Gospodărie Eforie Nord, SC RAJA SA  este nevoită să furnizeze apa potabilă cu presiuni scăzute în intervalul orar 08.00 – 13.00.

În această situație, abonații deserviti, din localitățile Agigea și Eforie Nord  vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval. 
 
RAJA îi asigură pe abonați că echipele sale de intervenție fac tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării de apă în cel mai scurt timp.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii