Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA întrerupe furnizarea apei în anumite zone din Constanța! Lista completă

ro

24 Mar, 2024 08:07 13094 Marime text
 
Echipele RAJA execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, în cadrul contractului - „Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă - LOT 1, LOT 2, LOT 3”, din municipiul Constanța, transmite un comunicat din partea RAJA SA.
 
Astfel, marți - 26 martie 2024, în intervalul orar 8.30 - 17.00, se va sista furnizarea apei în următoarele zone afectate:
  • Cartierul Tomis II;
  • Zona Stadion - perimetrul delimitat de bulevardul Tomis - strada Pictor Nicolae Grigorescu - Mioriței - Primăverii - bulevardul Tomis;
  • punctele termice 105 și 106.
 
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
 
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată.
 
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, a încheiat sursa citată.Citește și:

RAJA Constanța anunță câștigătorii Concursului „Apa este Viață 2024” (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii