Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RADET, pe strada Unirii, din Constanța. O conductă preluată de la CET a cedat (galerie foto și video)

ro

11 Oct, 2020 12:40 3797 Marime text


O avarie s-a produs astăzi, 11 octombrie 2020, la rețeaua ce alimentează cu apă fierbinte produsă de CET Palas zona Unirii, din Constanța.

Liviu Popa, directorul RADET Constanța, a explicat, pentru ZIUA de Constanța, că este vorba despre una dintre conductele preluate în iarnă de la CET, intervenția fiiind în plină desfășurare pentru remedierea avariei.

„Mă aflu acum, alături de echipele de intervenție, la avarie. Este vorba despre o avarie la rețeaua ce alimentează cu apă fierbinte produsă de CET Palas zona Unirii, din Constanța. Este o conductă foarte veche, de 45 de ani, care a cedat. Presiunea din conductă este foarte mare, astfel că apa a țâșnit prin asfalt. Lucrăm acum la închiderea vanelor, izolăm zona, apoi trecem la decopertare și remedierea situației“, a declarat directorul Liviu Popa.


Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de RADET Constanța:

Ca urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța, nu se furnizează energie termică pentru preparare apei calde de consum, în data de 11.10.2020, începând cu ora 13:00, la punctele termice 30, 31, 33, care deservesc zona Faleză Nord.

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat !, a transmis RADET Constanța.

Dispecerat non-stop: 0241 616 792

În Galeria Foto puteți vedea mai multe imagini de la intervenția RADET Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii