Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism oprit pe autostrada A2! Un tânăr șofer s-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni!

ro

23 Oct, 2023 18:13 1281 Marime text
foto cu rol ilustrativ Potrivit IPJ Ilfov, la data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 01:15, polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi- Biroul de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe autostrada A2, la km 20, în zona localității Brănești, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul respectiv nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

La solicitarea polițistilor, acesta ar fi prezentat un permis de conducere, asemănător celor emise de către autoritățile din Irlanda, iar în urma verificărilor efectuate au rezultat indicii, că acesta ar fi fals.

În urma verificărilor privind prezența în organism a alcoolului și a substanțelor psihoactive, rezultatele au fost negative.

În cauză, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 au deschis dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, uz de fals și complicitate la infracțiunea de fals material în înscrisuri oficiale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate  beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Știri ConstanțaBărbat din Cobadin, propus spre arest preventiv pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii