Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:20 20 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română va repara un ponton de acostare (document)

ro

16 Oct, 2018 00:00 492 Marime text
Autoritatea Navală Română intenționează să reabiliteze pontonul plutitor din Portul Bechet. În acest sens, va fi organizată o procedură de achiziție publică pentru atribuirea serviciilor de reparare și întreținere a structurilor plutitoare din Portul Bechet.
 
Data-limită de depunere a ofertelor este 15 octombrie. Conform anunțului de participare, valoarea estimată a contractului este de 8.400 de lei. Criteriul de atribuire a contractului este “prețul cel mai scăzut” al ofertei care corespunde solicitărilor din caietul de sarcini, calculat la valoarea totală a ofertei.
 
Potrivit caietului de sarcini, serviciile constau în operații necesare (manoperă și materiale) pentru revopsirea pontonului. Caracteristicile tehnice ale pontonului sunt: lungimea maximă de 15,13 metri, lățimea maximă de 7,91 metri și un pescaj de 0,80 metri. Înălțimea ar trebui să fie 2,0 metri și o adâncime maximă de 31.15 metri cubi.
 
Lucrările constau în perierea mecanică a punții și a suprastructurii pontonului (pregătirea suportului în vederea aplicării protecțiilor prin vopsire), ștergerea de praf și decaparea suprafețelor metalice, izolarea geamurilor și a ușilor, aplicarea unui strat de grund la puntea și pe toată suprastructura pontonului și aplicarea unui strat de vopsea la puntea și pe toată structura pontonului.
 
Contractantul, pe lângă executarea în bune condiții a contractului, se va ocupa și de furnizarea materialelor necesare pentru vopsire și asigurarea uneltelor, a sculelor și a dispozitivelor pentru efectuarea lucrărilor cuprinse în ofertă.
 
Timpul de execuție este de șapte zile de la data înaintării notei, iar garanția trebuie să fie 24 de luni de la data semnării. Plata se va efectua în maximum 30 de zile de la data emiterii facturii fiscale.
 
Serviciile cuprinse în contractul „Reparație curentă ponton acostare PA 1889” constau în lucrări de reparare și întreținere a structurilor plutitoare care se află în dotarea Căpităniei Zonale din Turnu Severin, județul Mehedinți, și care în prezent sunt în stare de plutire în Portul Bechet.
 
Prestatorul se obligă să execute servicii de reparații curente și întreținere la pontonul de acostare conform cerințelor din caietul de sarcini. Condițiile de participare pe care trebuie să le îndeplinească cei interesați sunt: ofertele se încarcă în catalogul electronic SEAP, iar fiecare operator economic ce depune oferta trebuie să aibă cod CAEN autorizat corespondent cu obiectul achiziției și certificat de capabilitate tehnică valabil, emis de ANR, din care să rezulte atestarea într-un domeniu corespondent cu obiectul achiziției.
 
Puteți consulta anunțul de participare la licitație în secțiunea „Documente“.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii