Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorii celor două amenințări cu bombă de la Timișoara, identificați și sancționați

ro

12 Jan, 2022 17:51 1732 Marime text
Autorii celor două apeluri false la 112 privind existenţa unor bombe la un liceu şi într-un mall din municipiul Timişoara au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional.

"În urma verificărilor efectuate cu privire la cele două alarme false cu bombă, poliţiştii i-au depistat şi sancţionat contravenţional pe cei doi apelanţi, conform O.U.G. privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă. Minorul care a apelat serviciul 112 şi a sesizat existenţa unei bombe la un liceu din municipiul Timişoara a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar bărbatul în vârstă de 31 de ani, care a sesizat existenţa unei bombe la un complex comercial din Timişoara, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 4.000 de lei", a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş citat de Agerpres.ro.

Din liceu au fost evacuaţi peste 500 de elevi şi cadre didactice până s-au efectuat verificările de specialitate ale pirotehniştilor, dar din mall nu a fost evacuată nicio persoană.

Potrivit unor surse judiciare, elevul care a anunţat bomba de la Liceul catolic Gerhardium din centrul municipiului este elev al şcolii, dar nu a mai frecventat cursurile de două săptămâni. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA ed Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii