Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:44 28 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost înmânate primele vouchere în cadrul programului INFANT derulat de primăria Constanța

ro

10 Aug, 2020 16:07 1392 Marime text
  • Astăzi au fost înmânate primele vouchere în valoare de 10.000 lei în cadrul programului
  • În continuare, cei interesați se pot înscrie în programul INFANT, pe care Primăria Constanța îl derulează prin Direcția Generală de Asistență Socială
  • Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical
50 de cupluri sau femei singure ce nu pot avea copii dispun de resursele financiare necesare fertilizării in vitro. Astăzi au fost înmânate primele vouchere în valoare de 10.000 lei, chiar de edilul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.
Programul a debutat pe 1 iulie 2020 și constănțenii s-au arătat foarte interesați. În primele săptămâni s-au primit cele mai multe cereri, în ultima perioadă, la sediul DGAS, se depun, în medie, câte 3 dosare pe săptămână.
 În continuare, cei interesați se pot înscrie în programul INFANT, pe care Primăria Constanța îl derulează prin Direcția Generală de Asistență Socială. 
Cererile se vor depune la adresa de email: inscrieriinfant@dgas-ct.ro.
Documente necesare:
 
  1. solicitare pentru înscriere (formular 2);
  2. adeverința de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicația de FIV care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”;
  3. copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța în ultimii 3 ani;
  4. declarația de consimțământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal și consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate prevăzute la art.3 pct.e.
Toate documentele trebuie să fie scanate și vizibile.
Documentele necesare și Regulamentul programului “INFANT” se pot vizualiza și descărca accesând site-ul www.primaria-constanta.ro/spas secțiunea INFANT.
Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii