Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:45 25 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi Lucrări de asfaltare pe Autostrada A2 București – Constanța

ro

17 Mar, 2020 07:34 393 Marime text
​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.
 
Pe  sensul către Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea, din cauza surpării suprafeței carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri), se circulă pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.
 
Pentru a permite executarea unor lucrări de asfaltare, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București  – Constanța s-a închis nodul rutier de la km 15, ieșirea spre Cernica. Accesul către localitățile Cernica și Bălăceanca se face prin șoseaua de centură a municipiului București.
 
Pe tronsoanele kilometrice 12 – 21 și 27 – 36, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 București – Constanța, până la data de 15.06.2020, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.
 
În județul Dâmbovița, pe DN71 Târgoviște – Sinaia, la kilometrul 92+933 de metri, în zona orașului Fieni, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, întrucât starea tehnică a podului situat în această zonă nu permite desfășurarea în siguranță a circulației în ambele sensuri, simultan. Măsura restricționării circulației s-a luat pe o perioadă nedeterminată, zona fiind semnalizată corespunzător.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii