Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:38 16 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, constănțeni! Se desființează trecerea de pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân, situată înainte de intersecția cu strada Petru Vulcan

ro

30 Jul, 2021 13:14 689 Marime text
  • În urma verificării valorilor de trafic, s-a decis desființarea trecerii de pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân, situată înainte de intersecția cu strada Petru Vulcan.
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, monitorizează constant traficul din zonele aglomerate pentru a adapta infrastructura de semnalizare rutieră.
 
În urma verificării valorilor de trafic, s-a decis desființarea trecerii de pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân, situată înainte de intersecția cu strada Petru Vulcan.
 
S-a concluzionat că traficul rutier este îngreunat din cauza faptului că trecerea de pietoni este prea aproape de intersecție, fiind amplasată la scurtă distanță de o altă trecere de pietoni care rămâne funcțională.
 
Lucrările vor avea loc marți, 03 august. Echipele administratorului drumului public vor interveni noaptea pentru ca traficul rutier din timpul zilei să nu fie afectat.
 
Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii