Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:02 29 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asocierea de firme condusă de afaceristul Corneliu Dragomir a atacat la CNSC contractul de modernizare a drumurilor din comuna Ghindărești, județul Constanța

ro

05 May, 2023 00:00 1238 Marime text
  • Contestaţia a fost depusă de Oyl Company Holding AG SRL, lider al Asocierii Oyl Company Holding AG SRL- All Lines Tehnology SRL – Tehno Consulting Solution SRL împotriva rezultatului procedurii de atribuire privind procedura de licitație deschisă, online, organizată pentru atribuirea contractului de achiziție publică de lucrări având ca obiect „Servicii de proiectare fază de proiect tehnic (PT+DE), asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor, şi execuţie lucrări pentru implementarea proiectului Modernizare şi reabilitare drumuri comunale și stradale în comuna Ghindăreşti, judeţul Constanţa, Etapa I şi II” de Primăria Ghindărești
  • În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a decis să admită contestația formulată de Oyl Company Holding AG SRL în contradictoriu cu Primăria Ghindărești
  • CNSC a dispus și anularea deciziei de respingere ca inacceptabilă a ofertei depuse de asocierea Oyl Company Holding AG SRL- All Lines Tehnology SRL – Tehno Consulting Solution SRL dar și anularea raportului procedurii nr. 1787/09.03.2023 precum și a tuturor comunicărilor subsecvente acestuia
  • Consiliul a dictat continuarea procedurii, după îndeplinirea dispozițiilor de mai sus în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei decizii
 
 
 
Faza de proiect tehnic (PT+DE), asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor, și execuție lucrări pentru implementarea proiectului „Modernizare și reabilitare drumuri comunale și stradale în comuna Ghindărești, județul Constanța, Etapa I și II” a fost contestată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.
 
Contestaţia nr. 694/17.03.2023 a fost depusă de Oyl Company Holding AG SRL, lider al Asocierii Oyl Company Holding AG SRL- All Lines Tehnology SRL – Tehno Consulting Solution SRL, cu sediul în Slobozia, str. Brăilei, nr. 1, judeţul Ialomiţa, reprezentată prin Director General Ing. Dipl. Micşa lon-Sorin şi convenţional prin avocat Constantin Marius, împotriva rezultatului procedurii de atribuire comunicat cu adresa nr. 1817/09.03.2023, publicată în SEAP la data de 10.03.2023, privind procedura de licitație deschisă, online, organizată pentru atribuirea contractului de achiziție publică de lucrări având ca obiect „Servicii de proiectare fază de proiect tehnic (PT+DE), asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor, şi execuţie lucrări pentru implementarea proiectului Modernizare şi reabilitare drumuri comunale și stradale în comuna Ghindăreşti, judeţul Constanţa, Etapa I şi II” de Primăria Ghindărești.
 
Prin intermediul contestației s-a solicitat anularea adresei de comunicare a rezultatului nr. 1817/09.03.2023 publicată în SEAP la data de 10.03.2023 ora 21:21 şi înregistrată la sediul contestatorului cu nr. 395/13.03.2023; anularea în partea ce vizează oferta contestatorului a raportului procedurii nr. 1787/09.03.2023 publicat în SEAP în data de 10.03.2023 ora 21:18 şi înregistrat la sediul său cu nr. 396/13.03.2023 și obligarea autorităţii contractante la continuarea procedurii de atribuire şi la stabilirea ofertei câştigătoare prin aplicarea corectă a criteriului de atribuire stabilit prin documentaţia de atribuire.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a decis să admită contestația formulată de Oyl Company Holding AG SRL în contradictoriu cu Primăria Ghindărești.
 
Tototdată, CNSC a dispus și anularea deciziei de respingere ca inacceptabilă a ofertei depuse de asocierea Oyl Company Holding AG SRL- All Lines Tehnology SRL – Tehno Consulting Solution SRL dar și anularea raportului procedurii nr. 1787/09.03.2023 precum și a tuturor comunicărilor subsecvente acestuia.

În temeiul prevederilor art. 26 alin. (5) din Legea nr. 101/2016, Consiliul a dictat continuarea procedurii, după îndeplinirea dispozițiilor de mai sus, prin reevaluarea admisibilității ofertei asocierii Oyl Company Holding AG SRL- ALL Lines Tehnology SRL – Tehno Consulting Solution SRL conform motivării și ulterior prin stabilirea ofertei câștigătoare dintre ofertele admisibile (inclusiv oferta asocierii Oyl Company Holding AG SRL- All Lines Tehnology SRL – Tehno Consulting Solution SRL potrivit criteriului de atribuire stabilit prin documentatie, în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei decizii.
 
Decizia este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016 și poate fi atacată cu plângere, în temeiul art. 29 din același act normativ, în termen de 10 zile de la comunicare.
 
 
Despre Oyl Company Holding AG SRL
 
Potrivit Confidas, societatea Oyl Company Holding AG SRL a fost înființată în anul 2006, are adresa la Slobozia, în județul Ialomița, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor“.
 
Conform sursei citate, în 2021 Oyl Company Holding AG SRL a avut o cifră de afaceri de 193.587.971 lei, un profit net de 4.328.672 lei și 558 angajați.
 
Potrivit Confidas, asociat unic în firmă este Corneliu Dragomir, care deține și calitatea de administrator.
 
Confidas informează și că firma Oyl Company Holding AG SRL a încheiat 284 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 897.018.634,57 lei.
 
Despre Tehno-Consulting Solution SRL

Societatea a fost înființată în anul 2011, având sediul social în orașul Pantelimon, pe strada Răscoalei, județul Ilfov.
 
Asociat unic și administrator este Benian Gheorghe Bălă.
Conform Confidas.ro, mai este asociat și administrator în alte două firme – Master Solutions Team SRL și Under Pressure Solutions SRL.
 
Compania Tehno-consulting Solution a încheiat 121 contracte de achiziții publice în valoare totală de 15.371.391,42 lei.
 
 
Despre ALL Lines Tehnology SRL
 
Firma ALL Lines Technology SRL din Saschiz, Mureș a fost înființată în 2018 și are ca obiect principal de activitate codul Activităti de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Potrivit portalului www.confidas.ro , SC All Lines Technology SRL este deținută, în proporții egale, de către Andrei Ștefan Bârsan și Lucia Mihaela Bârsan. La finalul exercițiului financiar 2022 firma avea un angajat și o cifră de afaceri cu următoarea evoluție: 235.000 de lei în anul 2019, 296.208 de lei în anul 2020, 589.594 de lei în anul 2021 și 723.348 de lei în anul 2022.


 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Primăria Ghindărești va realiza un adăpost pescăresc. Ce firmă se va ocupa de construcția sa (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii