Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatul Fortaletza Management SRL, din Constanța, a schimbat obiectul de activitate al societăţii Intermonte SRL

ro

28 Mar, 2024 10:04 407 Marime text
  • Obiectul de activitate al societăţii Intermonte SRL a fost radiat. Societatea va desfăşura mai multe activităţi secundare.
  • Intermonte SRL este deținută de Fortaletza Management SRL, din Constanța, și Jose Antonio Perez Vicente.
 
SC Fortaletza Management SRL, persoană juridică română, cu sediul în Constanţa, strada Şcolii nr. 6, și Jose Antonio Perez Vicente, domiciliat în Cartagena Murcia, Spania, în calitate de asociaţi ai SC Intermonte SRL, cu sediul în Bucureşti, strada
Teleajen nr. 33, au aprobat câteva decizii.
 
Se radiază integral obiectul de activitate al societăţii. Societatea va avea domeniul principal cod CAEN: 331 - Repararea articolelor fabricate din metal, repararea maşinilor şi echipamentelor; activitatea principală cod CAEN 3317 - Repararea şi întreţinerea altor echipamentelor de transport.
 
Societatea va desfăşura şi următoarele activităţi secundare:

3319 - Repararea altor echipamente;
3320 - Instalarea maşinilor şi echipamentelor industriale;
4519 - Comerţ cu alte autovehicule;
4619 - Intermedieri în comerţul cu produse diverse;
4669 - Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente;
4690 - Comerţ cu ridicata nespecializat;
4920 - Transporturi de marfă pe calea ferată.
 
De asemenea, au fost actualizate datele asociatului SC Fortaletza Management SRL. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1455 din data de 25 martie 2024.
 
 

Despre Intermonte SRL

 
 
Cu strada Teleajen, br. 33 București, firma a fost înființată în anul 2006 și se ocupă de cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii. Fortaletza Management SRL deține 91% din capitalul social, iar Jose Antonio Perez Vicente, deține 9% din capitalul social. Leitzke Mueller Catia este administratorul firmei.
 
Potrivit termene.ro, Jose Antonio Perez Vicente este asociat în Trips Maritim Agency SRL  și Fortaletza Management SRL.
 
Fortaletza Management SRL este acționat în: Serrom Trade & Logistics SRL, Black Sea Invest Company SRL și  Verylam Hispania SRL. În anul 2022, Intermonte SRL, cu zero salariați, a raportat o pierdere de 5.739 lei.
 
 
 
Despre Fortaletza Management SRL
 
 
Înființată în anul 2014, firma Fortaletza Management SRL are sediul pe strada Școlii, Nr. 6, Ap. 12 din Constanța și se ocupă de activități ale holdingurilor.
 
Firma este deținută de Jose Antonio Perez Vicente, cu  99.9963% din capitalul social, și  Perez Bolea Jose Antonio, cu 0.0037 % din capitalul social. Administratorii firmei sunt: Florea Ionuț, Jose Antonio Perez Vicente și Leitzke Mueller Catia.
 
Potrivit termene.ro, Jose Antonio Perez Vicente este asociat în: Intermonte SRL, Trips Maritim Agency SRL. Florea Ionuț este asociat în  Trips Maritim Agency SRL,  Discount Provider INC SRL, Poteca Drinks SRL, Distill, Wine & Gift SRL.
 
La rândul său, Leitzke Mueller Catia apare în INTERMONTE SRL și Verylam Hispania SRL. În anul 2022, societatea cu un singur salariat a declarat o pierdere de 105.698 lei.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Afaceri Constanța. Modificări în cadrul societății Gheață la Mal SRL! Unul dintre asociați s-a retras din firmă

 
Modificări în firma Grand SRL! Firma fostului consul general al României la Toronto a suferit modificări
 
Societatea Barracuda Navigation SRL Constanța are un nou sediu social
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii