Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Modificări în cadrul societății Gheață la Mal SRL! Unul dintre asociați s-a retras din firmă

ro

26 Mar, 2024 15:17 755 Marime text
foto: pexelsAsociaţii Societăţii Gheaţă la Mal - S.R.L au aprobat mai multe schimbări în cadrul societății.

Astfel, CEORNEI CLAUDIU, TOPAZ GLACE - S.R.L. și RĂDUŢ DRAGOŞ CRISTIAN în calitate de asociaţi, prin prezenta, hotărăsc ca asociatul persoană juridică TOPAZ GLACE - S.R.L., deţinător al unui număr de 18 (optsprezece) părţi sociale, cu valoarea nominală de 10 lei, în valoare totală de 180 lei, reprezentând 60% din capitalul social şi cota de participare la profit şi pierderi, în calitate de asociat la Societatea GHEAŢĂ LA MAL - S.R.L., să cedeze la preţul total de 180 lei, respectiv 10 lei/parte socială, iar asociatul CEORNEI CLAUDIU să dobândească un număr de 18 (optsprezece) părţi sociale, cu valoarea nominală de 10 lei, în valoare totală de 180 lei, reprezentând 60% din capitalul social şi cota de participare la beneficii şi pierderi.

Ca urmare a cedării totalităţii părţilor sociale deţinute, se retrage din societate asociatul persoană juridică TOPAZ GLACE - S.R.L.

Modificarea Actului constitutiv al societăţii, în ceea ce priveşte capitalul social după cum urmează:

Capitalul social subscris este în valoare de 300 lei, vărsat integral, divizat în 30 de părţi sociale, în valoare de10 lei fiecare, numerotate de la 1 la 30, deţinute astfel:
  • CEORNEI CLAUDIU deţine 20 părţi sociale, cu valoarea nominală de 10 lei fiecare, numerotate de la 1 la 20, în valoare totală de 200 lei, reprezentând 66,67% din capitalul social şi cota de participare la beneficii şi pierderi;
  • RĂDUŢ DRAGOŞ CRISTIAN deţine 10 părţi sociale, cu valoarea nominală de 10 lei fiecare, numerotate de la 21 la 30, în valoare totală de 100 lei, reprezentând 33,33% din capitalul social şi cota de participare la beneficii şi pierderi.

Despre GHEAŢĂ LA MAL SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 26 martie 2024 societatea a fost înființată în anul 2018 și are sediul în Strada Morii, Nr. 2, Corbu, Județ Constanța.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 1.962.981lei, profit de 801.632 lei și 7 angajați.

Societatea se ocupă cu „Fabricarea altor produse alimentare n.c.a.“

Asociați sunt Claudiu Ceornei cu 66,67% și Cristian-Dragoș Răduț cu 33,33%. Claudiu Ceornei este și administratorul firmei.

Claudiu Ceornei mai figurează la titular întreprindere individual la Ceornei Claudiu Intreprindere Individuala Siminoc, județul Constanța, iar Cristian-Dragoș Răduț ca asociat 50% și administrator la RDC International Com SRL, asociat 30% și administrator la Romco System SRL și asociat 50% și administrator la Topaz Glace SRL București.  

Despre Topaz Glace SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 26 martie 2024 societatea a fost înființată în anul 2017 și are sediul în Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 50, București, Sector 3.

Pentru anul 2022 a raportat pierdere de 1594 lei.  

Societatea se ocupă cu „Fabricarea altor produse alimentare n.c.a.“

Asociați sunt Cristian-Dragoș Răduț și Petru Biziru, fiecare cu câte 50%. Cristian-Dragoș Răduț este și administratorul firmei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Primăria Constanța a atribuit două contracte în mai puțin de o lună pentru un SRL înființat anul trecut! Despre ce este vorba ? (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii