Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociații Romagra Development SRL au decis să deschidă un punct de lucru în orașul Ovidiu și completarea obiectului de activitate. Vezi ce alte decizii au mai luat

ro

06 May, 2023 00:00 1617 Marime text
  • Adunarea Generală a asociaților Romagra Development SRL a luat mai multe decizii importante la ședința din 14.03.2023
  • Potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.1.906 din data de 27 aprilie 2023, asociaţii Romagra Development SRL, cu sediul social în satul Peştera, comuna Peştera, deţinând împreună 100% capitalul social, au decis înfiinţarea unui punct de lucru în Ovidiu, judeţul Constanţa, clădirea C1
  • Totodată administratorii societăţii vor fi numiţi pentru un mandat de 4 ani, începând cu data prezentei decizii
  • Potrivit www.termene.ro, cifra de afaceri a companiei a fost de 7,318,253.00 lei în anul 2021, cu un profit de -1,056,590 lei la un număr de 15 angajați și datorii de 21,446,617 lei.
  • Comparativ cu anul anterior, compania care are ca obiect principal de activitate codul CAEN 111 - Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase  a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 18.83%
 
 
Adunarea Generală a asociaților Romagra Development SRL a luat mai multe decizii importante la ședința din 14.03.2023.
Potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.1.906 din data de 27 aprilie 2023, Kayhan Muharrem Hilmi, Kayhan Eyup Hilmi, Kayhan Kantași Zeynep,  Kayhan Yașar Baran, Kayhan  Ayhan Muzaffer Turgut și Kayhan Leyla Elbirlik, toți cetățeni turci cu domiciliul în Turcia, în calitate de asociaţi ai Romagra Development SRL, cu sediul social în satul Peştera, comuna Peştera, deţinând împreună 100% capitalul social, au luat următoarele decizii:
 
1.Înfiinţarea unui punct de lucru în Ovidiu, judeţul Constanţa, clădirea C1, înscrisă în Cartea Funciară nr. 103937, având nr. cadastral 103937-C1.
2.Modificarea art. 4 din Actul Constitutiv al Societăţii, în sensul în care durata de funcţionare a societăţii va fi „nedeterminată" în loc de „nelimitată".
3.Modificarea art. 5 din Actul Constitutiv, în sensul adăugării unor noi coduri CAEN, şi anume:
• cod CAEN 4661 - Comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, echipamentelor şi furniturilor;
• cod CAEN 4662 - Comerţ cu ridicata al maşinilor- unelte;
• cod CAEN 4941 - Transporturi rutiere de mărfuri.
4.Modificarea art. 9 din Actul Constitutiv al Societăţii, în sensul în care administratorii Societăţii vor fi numiţi pentru un mandat de 4 ani, începând cu data prezentei decizii.
5.Modificarea art. 5 din Actul constitutiv, în sensul eliminării unor coduri CAEN. Prin urmare, activităţile secundare ale Societăţii vor fi următoarele, conform art. 5 din Actul Constitutiv:
• cod CAEN 0111 Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase;
• cod CAEN 0113 Cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi tuberculilor;
• cod CAEN 0116 Cultivarea plantelor pentru fibre;
•cod CAEN 0119 Cultivarea altor plante nepermanente;
•cod CAEN 0129 Cultivarea altor plante permanente;
•cod CAEN 0130 Cultivarea plantelor pentru înmulţire;
•cod CAEN 0161 Activităţi auxiliare pentru producţia vegetală;
•cod CAEN 0163 Activităţi după recoltare;
•cod CAEN 4611 Intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu bunuri semifinite;
•cod CAEN 4621 Comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat;
•cod CAEN 4661 Comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, echipamentelor şi furniturilor;
•cod CAEN 4662 Comerţ cu ridicata al maşinilor- unelte;
•cod CAEN 4941 Transporturi rutiere de mărfuri;
•cod CAEN 5210 Depozitări;
•cod CAEN 6810 Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii;
•cod CAEN 6832 Administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract.
6. Adăugarea de noi prevederi la art. 14 din Actul constitutiv al Societăţii, şi anume: „ În cazul dizolvării societăţii fără lichidare, atunci când asociaţii sunt de acord cu privire la repartizarea şi lichidarea patrimoniului societăţii, stingerea pasivului sau regularizarea pasivului în acord cu creditorii se vor realiza prin orice mijloace de stingere a obligaţiilor permise de lege."
7. Actualizarea actului constitutiv al Romagra Development SRL în conformitate cu operaţiunile de mai sus.
8. Societatea împuterniceşte prin prezenta pe Erten Nihat Fadil, cetăţean turc, să realizeze următoarele în numele şi pe seama societăţii: semnarea oricăror documente necesare pentru realizarea celor de mai sus; să semneze Registrul asociaţilor Romagra Development SRL; reprezentarea Societăţii în faţa oricăror persoane sau autorităţi, inclusiv, dar fără a se limita la notarul public, autorităţile fiscale, bancă etc. în scopul ducerii la îndeplinire a celor de mai sus;
9. Societatea le numeşte şi împuterniceşte pe: Elena-Oana Munteanu-Jipescu, Roxana Boca, Alexandra Cârstea și Andra-Ştefania Comănescu, să reprezinte societatea, împreună sau separat, în scopul îndeplinirii tuturor procedurilor legale şi administrative şi a tuturor formalităţilor necesare în faţa oricăror şi tuturor autorităţilor competente în scopul înregistrării deciziilor de mai sus, inclusiv, dar fără a se limita la Registrul Comerţului, notarul public, bancă etc.
Această hotărâre a fost redactată şi semnată în 6 exemplare originale.
 
Romagra Development SRL, este o societate comercială care s-a înfiinţat în 2006. Societatea a avut până în 2013 sediu social pe strada Sulmona 28  din Constanţa.

Între timp, Romagra a cumpărat sediul din localitatea Peştera, unde activează în prezent.

Potrivit www.termene.ro, cifra de afaceri a companiei a fost de 7,318,253.00 lei în anul 2021, cu un profit de -1,056,590 lei la un număr de 15 angajați și datorii de 21,446,617 lei.  

Comparativ cu anul anterior, compania care are ca obiect principal de activitate codul CAEN 111 - Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase  a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 18.83%.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Tranzacţia de sute de mii de euro. Soktaş Tekstil pleacă de la Peştera Romagra Development, noul asociat unic al Black Sea Blue Danube Rom
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii