Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Caprirom și-a deschis firmă la Constanța. Ce activitate va presta

ro

27 Aug, 2022 16:19 2319 Marime text
  • Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat
În Monitorul Oficial al României s-a publicat decizia prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului Caprirom ADN SRL.
 
Sediul social este în satul Valu lui Traian, comuna Valu lui Traian, strada Constanţei nr. 3. Activitatea principală este „Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe”, conform codului CAEN.
 
Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, iar fondator este Asociaţia Naţională a Crescătorilor de Capre din România „Caprirom“, cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa, pe când administrator este Anghel Andreea-Hortanse, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa.
 
Facem mențiunea că în primăvară, Asociația Națională a Crescătorilor de Capre „Caprirom” a devenit membră a Asociației Forța Fermierilor, iar Andreea Hortanse Anghel este vicepreședintele cu atribuții de președinte al Caprirom.
 
ANCC-“CAPRIROM” s-a înfiinţat în anul 1993, la iniţiativa unor specialişti şi crescători din judeţul Constanţa. În primii ani de la înfiinţare, aşa cum s-a întâmplat şi cu alte asociaţii profesionale, crescătorii de capre au privit cu neîncredere această asociaţie. Începând cu anul 1996, Caprirom, a fost şi este tot mai mult solicitată în acordarea de asistenţă tehnică şi consultanţă pentru fermieri şi crescători privaţi. În prezent, numărul membrilor asociaţiei este de 1400, însă numărul celor care iau legătura cu noi este foarte mare. Asociaţia Caprirom este o organizaţie profesională, care reuneşte prin liberă adeziune crescătorii de capre, persoane fizice sau juridice interesate să desfăşoare activităţi tehnice şi economice privind ameliorarea, apărarea sănătăţii caprinelor, valorificarea producţiilor şi apărarea intereselor crescătorilor de capre. Caprirom, funcţioneză ca o organizaţie cu personalitate juridică, având cont propriu în bancă şi se autofinanţează, din surse proprii constituite, în principal, din taxe de înscriere, cotizaţiile membrilor şi mai puţin din donaţii sau sponsorizări.
 
Din anul 2000, asociaţia este afiliată la Asociaţia Internaţională a Caprelor (IGA, www.goatworld.org ) de la care primesc un sprijin informaţional preţios. Asociaţia s-a implicat în toate conferinţele electronice efecuate de IGA, si a participat cu propuneri sau proiecte concrete. Organele de conducere ale asociaţiei ANCC Caprirom sunt Adunarea Generală şi Biroul Executiv Permanent.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Ai mai mult de două animale? Iată ce impozit plătești în 2017 la Constanța!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii