Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociata lui Sorin Strutinsky, Mihaela-Elvira Gherasim-Tănase, numită administrator al societăţii Vancluse Invest SA

ro

23 Jan, 2019 00:00 4651 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor societăţii Vancluse Invest SA din data de 20.11.2018. Acţionarii Niculina Gherasim şi Tănase-Cadastru SRL, firmă reprezentată de administratorul Tănase Gheorghe, au votat, cu unanimitate de voturi, mai multe decizii. Astfel, au fost revocaţi din funcţie cenzorii şi cenzorul supleant ai societăţii, ca urmare a expirării mandatului. Au fost numiţi, în funcţia de cenzori, pentru un mandat de 3 ani, Iosif Alina Irina - expert contabil, Harbuzariu Mihaela şi Eric Nicoleta. De asemenea, a fost numită în funcţia de cenzor supleant, pentru un mandat de 3 ani, Bisceanu Mădălina. O altă decizie se referă la revocarea din funcţie a administratorului societăţii ca urmare a expirării mandatului. Nu în ultimul rând, a fost numită în funcţia de administrator, pentru o perioadă de 4 ani, Mihaela-Elvira Gherasim-Tănase. Celelalte prevederi ale actului constitutiv al societăţii au rămas neschimbate.

Vancluse Invest SA, în datele Registrului Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului, Vancluse Invest SA a fost înmatriculată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 92.000 de lei, integral vărsat, este compus din 92.000 de acţiuni la purtător. Valoarea unei acţiuni este de 1 leu. Vancluse Invest SA desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. În anul 2016, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 53.365 de lei şi un profit net de zero lei.

Povestea societăţii Vancluse Invest SA

În baza cererii nr. 13693 din data de 22.07.2008 şi a actelor doveditoare depuse, judecătorul delegat la Oficiul Registrului Comerţului a dispus autorizarea şi înregistrarea societăţii comerciale Vancluse Invest SA. Fondatorii societăţii sunt: Mihaela Elvira Chiriac, cu 99,50 % din capitalul social, şi Ioana Alexandra Cornelia Constantinescu, cu 0,50 % din capitalul social total. Administratorul firmei este Mihaela Elvira Chiriac.
 
La momentul înfiinţării, Vancluse Invest SA avea sediul social în Constanţa, demisol, iar domeniul principal de activitate consta în activităţi de consultanţă în management; activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. În anul 2009, cei doi asociaţi, Elvira Mihaela Chiriac şi Ioana Alexandra Cornelia Constantinescu, au decis că acţiunile nominative, cu valoare nominală de 1 leu, se convertesc în acţiuni la purtător.
 
La Adunarea Generală a Acţionarilor SC Vancluse Invest SA, întrunită la data de 27.07.2011, asociaţii au decis schimbarea sediul societăţii din Constanţa, Piaţa Ovidiu în strada Alexandru Bogza. De asemenea, în aceeaşi adunare a fost revocată din funcţia de cenzor al societăţii Monica Daniela Gaitanidis-Făgădau şi numită în această funcţie Florentina-Cătălina Lazar. Ulterior, în anul 2014, s-a stabilit ca asociaţii societăţii Vancluse Invest SA să fie Niculina Gherasim şi societatea Tănase-Cadastru SRL, cu sediul în Constanţa, reprezentată de administrator Gheorghe Tănase. Cei doi asociaţi, Niculina Gherasim şi societatea Tănase-Cadastru SRL, au decis schimbarea sediului societăţii în Constanţa.

Tănase-Cadastru SRL, în datele Registrului Comerţului

Înmatriculată în anul 2009, Tănase-Cadastru SRL are sediul social în municipiul Constanţa, aleea Muzicii. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Tănase Gheorghe este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 4 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 974.825 de lei şi un profit de  668.054 de lei. De asemenea, în anul 2016, firma cu 4 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 458.026 de lei şi un profit de 175.949 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 3 salariaţi, cifră de afaceri de 712.003 lei şi un profit de 354.410 lei.Mihaela-Elvira Gherasim-Tănase, asociată cu Strutinsky
Numele Mihaelei-Elvira Gherasim-Tănase mai apare în Kld Services SRL. Înmatriculată în anul 2009, societatea are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Roată. Capitalul social subscris, de 40.000 de lei integral vărsat, este compus din 400 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Kld Services SRL este controlată de Strutinsky Gabriel Sorin, cu 99% din capitalul social, şi Gherasim Tănase Mihaela Elvira, cu 1% din capitalul social.
Strutinsky Nicoleta este administratorul societăţii, care se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii. În anul fiscal 2015, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 2.572.336 de lei şi un profit de 749.475 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu 3 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 117.047 de lei şi o pierdere de 52.945 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un salariat, o cifră de afaceri de 119.404 lei şi o pierdere de 42.909 lei.
 
Citeşte şi:
 
Firme cu acţiuni la purtător din judeţul Constanţa. Cine se află în spatele afacerilor de milioane de lei?
 
O clădire de două etaje din vecinătatea Arhiepiscopiei Tomisului va fi reabilitată. Solicitantul certificatului, o firmă fondată de o asociată a lui Strutinsky

Mihaela Elvira Gherasim Tănase a renunţat la administrarea afacerii din spatele clinicii Pozimed
 
Firma din primul dosar al lui Strutinsky Mihaela Elvira Gherasim Tănase a demisionat din funcţia de administrator al Panel Building System SRL

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii