Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole vestimentare, fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră în PTF Vama Veche

ro

01 Nov, 2019 12:49 2108 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și confiscat în P.T.F. Vama Veche bunuri în valoare de peste 8.300 lei, pentru care trei cetățeni români nu au putut prezenta documente de proveniență.
 
În data de 01.11.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar și un microbuz, ambele înmatriculate în România.

Astfel, colegii noștri au descoperit ascunse în bagajele personale a trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 28 și 43 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, 178 articole vestimentare, pentru care nu dețineau documente de provenienţă.

Persoanele în cauză au declarat faptul că au achiziţionat bunurile din Turcia, pentru uz personal.

Pentru bunurile transportate, persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1500 lei, iar produsele a căror valoare se ridică la aproximativ 8.340 lei au fost confiscate şi vor fi introduse în camera de corpuri delicte a instituţiei.

Sursă foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii