Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:25 01 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Argeș Parastasul Regelui Mihai I al României, la doi ani de la moartea sa

ro

23 Nov, 2019 11:01 909 Marime text
Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Radu, alături de Alteţa Sa Regală Principesa Sofia, vor lua parte, sâmbătă, la Curtea de Argeş, la ora 12.00, la parastasul Regelui Mihai I al României, la împlinirea a doi ani de la moarte, potrivit România TV.
 
Parastas la doi ani de la moartea Regelui Mihai I, la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Radu, alături de Alteţa Sa Regală Principesa Sofia, vor lua parte, sâmbătă, la Curtea de Argeş, la ora 12.00, la parastasul Regelui Mihai I al României, la împlinirea a doi ani de la moarte, informează news.ro.

 Potrivit unui comunicat al Casei Regale, serviciul religios va avea loc la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale.

Rugăciunea de la mormânt se va desfăşura privat, doar în prezenţa familiei regale. Toţi cei care doresc să ia parte la acest eveniment sunt bineveniţi, potrivit news.ro

Accesul publicului va fi permis în faţa Noii Catedrale de la Curtea de Argeş, iar după ceremonie, în Pridvor, unde vor putea fi depuse flori la mormânt.

Regele Mihai a încetat din viaţă, în 5 decembrie 2017, la ora 13.00, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia, fiind înmormântat în 16 decembrie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii