Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi vorba despre o datorie Romulus Mincă, dat în judecată de AJOFM Constanţa

ro

06 Nov, 2015 00:00 3673 Marime text
Fostul director al AJOFM Constanţa, Romulus Mincă, a fost dat în judecată de instituţia pe care a condus-o în perioada 28 mai 2009 - 25 iulie 2011.
 
Pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat, pe data de 4 noiembrie, dosarul nr. 27510/212/2015, Secţia Civilă, obiectul - validare poprire. Părţile dosarului sunt Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa, în calitate de creditor, şi Mincă Romulus Florin, în calitate de debitor. Terţ poprit este Asociaţia Alege Tu Profesia - Centrul de Formare Profesională, unde Romulus Mincă este preşedinte. Deocamdată, magistraţii nu au stabilit data primei înfăţişări. Potrivit directorului adjunct al AJOFM Constanţa, Gheorghe Buşu, ar fi vorba despre o datorie a lui Romulus Mincă, încă de când acestea era directorul agenţiei.
 
„Mai multe detalii vă poate da juristul agenţiei, care până luni este în concediu. Ştiu că ar fi vorba despre o datorie personală a lui Romulus Mincă către AJOFM Constanţa încă de când era director al agenţiei“, a precizat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul adjunct Gheorghe Buşu.
 
Contactat telefonic, Romulus Mincă ne-a spus că nu ştie nimic. „Nu ştiu. Întrebaţi AJOFM Constanţa“, ne-a răspuns, printr-un sms, acesta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii