Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:29 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunțul Primăriei Constanța privind depunerea de proiecte din domeniul tineret.Termen scurt și sume consistente

ro

18 Jun, 2020 01:56 1258 Marime text
 
  • Primăria Constanța invită persoanele fizice și juridice să depună oferte în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă pentru domeniul tineret
 
În Monitorul Oficial al României Partea VI numărul 108 din 17 iunie anul acesta a fost publicat anunțul Primăriei municipiului Constanța, în calitate de autoritate contractantă, privind participarea la procedura de selecție de proiecte nonprofit de interes general din domeniul tineret.

Astfel, în acest scop, primăria invită persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, respectiv asociațiile și fundațiile constituite conform legii carea îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea 350/2005, să depună oferte în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă pentru domeniul tineret.

Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanțare neramburasbilă a proiectelor din domeniul tineret pe anul 2020 este prevăzută de art.6 din Legea 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, se mai arată în postarea primăriei din Monitorul Oficial.

Bugetul local pentru domeniul tineret, este de 300.000 lei, iar cuantumul maxim de finanțare pentru un proiect de150.000 de lei.

Durata proiectelor din domeniul tineret va fi pe tot parcursul anului acesta începând din luna iulie.

Toate propunerile de proiecte din domeniul tineret vor fi depuse până la 7 iulie ora 16.00, iar selecția și evaluarea în vederea obținerii finanțării nerambursabile se vor face de către comisia de evaluare în perioada 10-31 iulie.

În ultima parte a anunțului se mai face precizarea că „luând în conciderare că existența pandemiei a dus la amânarea tuturor procedurilor de selecție de proiecte pe o perioadă de timp îndelungată și din dorința de a pune în practică proiecte din domeniul tineret, autoritatea finanțatoare se vede nevoită ca, în mod justificat să accelereze procedura la 15 zile, conform legii”.  
 

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii