Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunțul Poliției de Imigrări! Doi cetățeni străini au fost depistați cu ședere ilegală în România

ro

25 Aug, 2022 16:48 1327 Marime text
constanta surprize de la politistii de la imigrari pentru minorii neinsotiti din ucraina cazati in statiunea
  • În urma activităților desfăşurate au fost identificați cu ședere ilegală în România, doi cetățeni străini, de 29, respectiv 48 de ani, din India şi Sri Lanka.

Miercuri, 24 august, polițiștii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti-Serviciul Depistări şi Combaterea Şederii şi Muncii Ilegale a Străinilor au desfășurat o acțiune în municipiul Bucureşti, scopul fiind combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul României.

Poliţiştii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au desfășurat ieri o acțiune pe raza de competenţă, având ca scop combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini. Au fost identificaţi cu şedere ilegală doi cetăţeni străini, din India, respectiv din Sri Lanka.
               
În urma activităților desfăşurate au fost identificați cu ședere ilegală în România, doi cetățeni străini, de 29, respectiv 48 de ani, din India şi Sri Lanka.
 
„Cei în cauză au fost sancţionați contravenţional cu avertisment, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
 
Faţă de aceştia, au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul ţării noastre.
 
Inspectoratul General pentru Imigrări, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii şi muncii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României“, spun cei de la Direcţia pentru Imigrări a Municipiului Bucureştii. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii