Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important al Primăriei Constanța! Este vizată grădina publică ce ar urma să fie amenajată în zona Tomis Nord

ro

05 Oct, 2022 08:18 1661 Marime text
Cladire Tomis NordUnitatea administrativ teritorială Municipiul Constanta anunță titularii dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate prin Dispoziția nr. 2968/31.08.2022, potrivit H.C.L. nr. 482/2021 modificată și completată prin H.C.L. nr. 322/2022 privind aprobarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul obiectivului de investiții de utilitate publică și de interes local ”Amenajarea unei grădini publice în cartierul Tomis Nord, Brotăcei – TicTac din municipiul Constanța”, în data de 07.10.2022 la sediul Consiliului Local al municipiului  Constanța, din bdul. Tomis nr. 51, jud. Constanta, iși incepe activitatea Comisia de verificarea a dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate, aflate pe raza Municipiului Constanța, constituită in baza Dispoziției nr. 3031/05.09.2022.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, tabelele cu imobilele proprietate privată expropriate in condițiile Legea nr.255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local cu modificările și completările ulterioare vor fi aduse la cunoștința publică prin afișare la sediul Consiliului Local al Municipiului Constanța in data de 04.10.2022 și pe pagina proprie de internet.

Până la data începerii activității comisiei, titularii dreptului de proprietate sau al/ai altor drepturi reale sau persoanele care justifică un interes legitim, denumiţi în continuare persoane interesate, vor înregistra la secretariatul Consiliului Local al Municipiului Constanța cererea pentru acordarea despăgubirilor, cuprinzând următoarele elemente:
a) numele şi prenumele persoanei interesate;
b) adresa de domiciliu;
c) documentele doveditoare referitoare la existenţa drepturilor reale asupra bunului imobil expropriat, în original sau în copie legalizată;
d) opţiunea privind cuantumul despăgubirii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii