Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:03 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţii Termica Distribuţie Năvodari SRL lucrează la foc continuu pentru asfaltarea străzilor şi a parcărilor (galerie foto)

ro

30 Jul, 2016 00:00 2656 Marime text
An de an, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL continuă lucrările efectuate la infrastructura oraşului, în scopul îmbunătăţirii vieţii locuitorilor din oraş. Parcări noi, drumuri pietruite şi asfaltate, parcuri noi, alei de promenadă sunt doar câteva dintre lucrările pe care le efectuează. Astfel de programe vor fi derulate şi în viitorul apropiat, pentru sporirea confortului locuitorilor din oraşul Năvodari şi al turiştilor, dar şi pentru fluidizarea traficului rutier.
 
După ce a amenajat un parc lângă Creşa nr. 20, unde locuitorii din zonă au la dispoziţie şi un nou loc de joacă pentru cei mici, alei, piste pentru biciclişti, o fântână arteziană şi bănci pentru odihnă, iată că acum societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL continuă lucrările de asfaltare şi amenajare a două parcări.
 
Potrivit ofiţerului de presă al societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL, Loredana Cacenco, angajaţii societăţii au început lucrările de asfaltare şi reabilitare a parcărilor din oraşul Năvodari. Zilele acestea se asfaltează şi se reabilitează parcările din zona căminelor Legmas şi a Şcolii nr. 2.
 
În perioada următoare, reprezentanţii Termica Distribuţie vor continua proiectele autorităţilor locale de la Năvodari, respectiv asfaltarea străzilor din zona Depozit 10. Mai exact, vor fi pietruite, bordurate şi asfaltate străzile D11 S şi D15 D. Reamintim că societatea Termica Distribuţie a finalizat recent amenajarea unei parcări în vecinătatea Şcolii „Grigore Moisil“, unde au fost efectuate lucrări de pietruire, bordurare şi montare pavele. Realizarea acestui proiect a fost mai mult decât necesară, deoarece perimetrul zonei se aglomerează la orele dimineţii şi ale după-amiezii în timpul anului şcolar. Reprezentanţii societăţii fac apel la cetăţenii din oraş să manifeste înţelegere cu privire la disconfortul creat în timpul lucrărilor executate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii