Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Olariu, singura constănţeancă rămasă la Vocea României

ro

02 Dec, 2012 20:00 6429 Marime text
vocea_romaniei_1.jpgÎn concursul îndrăgit de majoritatea românilor „Vocea României" a rămas un singur concurent din Constanţa. Este vorba despre Andreea Olariu, care făcea parte din echipa lui Smiley.

Andreea Olariu cântă de la vârsta de 6 ani, a absolvit Şcoala Populară de Arte din Constanţa, clasa profesor Teodor Rădulescu şi în prezent este elevă în clasa IX-a, la Colegiul Naţional Mihai Eminescu. La vârsta de 16 ani, Andreea Olariu are un palmares impresionat în domeniul muzical naţional şi internaţional, obţinând peste 20 de trofee. „Muzica este totul pentru mine, mă conduce şi este cel mai bun mod de a mă exprima. Îmi place să simt publicul aproape de mine, să transmit emoţiile mele celor din jur. Am început să cânt de la vârsta de 4 ani, fiind pe atunci o joacă transformată în realitate. Cântam prin casă folosind spray-uri sau sticle goale pe post de microfon. Într-o zi la grădiniţă au venit doi profesori ai Liceului de Arte şi ne-au îndrumat pe fiecare în funcţie de talentul descoperit. Pe mine m-au sfătuit să urmez cursuri de canto.

vocea_romaniei_12.jpgLa vârsta de 6 ani m-am înscris la Palatul Copiilor din Constanţa pentru a lua lecţii de canto. Am fost pentru început membră a corului şi la scurt timp solistă. După un an m-am înscris la Centrul de perfecţionare vocală din Mangalia sub îndrumarea prof. Traian Broască. Concursul Vocea României înseamnă pentru mine oportunitatea de a-mi dezvolta cariera muzicală. Sunt întotdeauna dornică de a învăţa lucruri noi şi îmi place concurenţa", a declarat tânăra din Constanţa. Andreea îşi mai doreşte, pe lângă recunoaşterea talentului, să o ajute pe mama ei, care a fost diagnosticată cu cancer şi a trecut printr-o operaţie dificilă. Fata a povestit ca şi-ar fi dorit să participe la America's Got Talent, unde fusese acceptata pentru preselecţii, dar nu a putut ajunge din cauza banilor şi a situaţiei din familie. „Îi dedic mamei mele participarea la acest concurs", a mărturisit ea.

Reamintim că din echipa Loredanei făcuse parte constănţeanca Teodora Secui, din echipa lui Horia Brenciu - Nicolae Cristian Robert şi Diana Moşneagu, din echipa lui Marius Moga - Monica Merişan, iar din echipa lui Smiley - Dragoş Cristiu, Andreea Olariu şi Gheorghe Mihail.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii