Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulatoriul SOTRM din Eforie Sud rămâne nereabilitat. Licitația a fost anulată de Consiliul Județean Constanța

ro

23 Sep, 2021 00:00 1280 Marime text
  • Procedura a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere ofertă (n.r.24.06.2021) nu au existat ofertanți
  • Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului de Ortopedie, Traumatologie, Recuperare Medicală din Eforie Sud a beneficiat de asistenţă financiară nerambursabilă prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), implementând proiectul: "Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Ambulatoriului Eforie Sud", finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 îmbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul de intervenţie 3.1 — Reabilitarea/ modernizarea/ echiparea infrastructurii servicillor de sănătate

Licitația pentru lucrări de reparații la Ambulatoriu din Eforie Sud, organizată de Consiliul Județean Constanța a fost anulată.

Obiectul achiziției consta în atribuirea unui contract de execuţie de lucrări pentru remedierea deficientelor semnalate la Ambulatoriu Eforie Sud, conform proiectului tehnic faza PT+DDE.

Potrivit CJC, procedura a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere ofertă (n.r.24.06.2021) nu au existat ofertanți.

Vă reamintim, Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului de Ortopedie, Traumatologie, Recuperare Medicală din Eforie Sud a beneficiat de asistenţă financiară nerambursabilă prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), implementând proiectul: "Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Ambulatoriului Eforie Sud", finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 îmbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul de intervenţie 3.1 — Reabilitarea/ modernizarea/ echiparea infrastructurii servicillor de sănătate.

Proiectul care a avut valoare totală de 3.494.315,32 lei (inclusiv TVA), din care lucrări Construcţii + Montaj de 2.437.748,29 lei (exclusiv TVA), a fost derulat în perioada 2014-2016, având o durată de verificare post implementare de 5 ani, respectiv până la 01.11.2021. Lucrările au fost prost efectuate iar urmările intervențiilor se văd cu ochiul liber.


PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Consiliul Județean Constanța contractează lucrări de reparații la Ambulatoriu Eforie Sud
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii