Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:59 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă ANSVSA. Mai multe produse alimentare, retrase din magazine

ro

11 Sep, 2021 21:30 1926 Marime text
  • ANSVSA a emis o nouă alertă!
Mega Image și Carrefour anunță retragerea de la vânzare a produsului Isola Bio Cremă De Cocos 200 ml.  

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a mai emis o alertă pentru Isola Bio Baut Veg Cocos Eco 1l, Eco Cremă de soia pentru gătit Isola Bio 200ml, Eco Băutură din nucă de cocos 0% zaharuri Isola Bio 1000ml, Eco Băutură din nucă de cocos Supreme 1000ml, Eco Băutură de ovăz cu cacao Isola Bio 1000ml, cu loturile și cu termenele de valabilitate menționate mai sus.  

Retragerea produselor de pe piață și rechemarea acestora de la consumatori, au fost declanșate la solicitarea furnizorului, constatându‐se prezența oxidului de etilenă (gumă de guar) într‐unul din ingredientele acestor produse.

Producătorul consideră că nu există niciun risc pentru sănătatea consumatorilor, dar din respect pentru aceștia și în acord cu propriile valori promovate, a decis rechemarea acestor produse pentru a elimina orice fel de suspiciune. Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme
Persoanele care au achiziționat aceste produse și doresc rambursarea acestora au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat și pe baza bonului fiscal vor primi înapoi contravaloarea lor până la data de 28.09.2021.

Consumatorii care au întrebări suplimentare sunt rugați să contacteze Bio Mania SRL la suport@biomania.ro.
Toate produsele retrase urmează a fi distruse.

Măsuri pentru consumatori

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image  solicită clienților să nu consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s‐au achiziționat produsele. Este necesară prezentarea bonului fiscal. 

Consumatorii sunt rugați să returneze produsele cu datele menționate mai sus pănă la data de 28 septembrie 2021.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii