Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă alimentară! Rodii importate din Turcia, retrase de pe piață. De ce a fost luată această decizie (DOCUMENT)

ro

23 Feb, 2022 16:22 1790 Marime text
Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunță că societatea Unifrutti Impex SRL a inițiat procedura de retragere de pe piață a unui sortiment de rodii importat din Turcia. 

Potrivit anunțului publicat pe ANSVSA, decizia a fost luată ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (imazilil), Unifrutti Impex SRL a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos.

”Motivul rechemării: depașire a valorilor maxim admise de reziduuri de pesticide (imazilil). Denumire produs: RODII Origine: TURCIA Lot: A99-04 Produsele au fost comercializate în perioada: 03/02/2022-16/02/2022 Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 03/02/2022-16/02/2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă in magazinul din care le-au achizitionat, urmând sa le fie restituită contravaloarea în baza bonului fiscal. UNIFRUTTI Impex SRL iși cere scuze pentru inconveniențele create! Pentru informații suplimentare, puteți contacta Unifrutti Impex SRL la urmatoarea adresă de email: office@unifrutti.ro“ - se arată în anunțul postat pe ANSVSA. 


În categoria Document puteți vizualiza lista magazinelor în care au fost comercializate rodii din lotul suspect. 

Sursa foto: ANSVSA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii