Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri în USR PLUS Dacian Cioloș, noul președinte al partidului. Ce mesaj a transmis Dan Barna

ro

02 Oct, 2021 08:26 1929 Marime text
  • Dacian Cioloș a obținut 50,9% din voturi, iar Dan Barna 49,1%.

Ieri seară s-au terminat alegerile în USR PLUS, iar cel care a câștigat cele mai multe voturi pentru conducerea partidului este Dacian Cioloș. 

După numărarea voturilor s-a stabilit că Dacian Cioloș a obținut 50,9% din voturi, iar Dan Barna 49,1%.

După ce a pierdut funcția de conducere a USR PLUS, Dan Barna a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îl felicită pe contracandidatul său. 

„S-au încheiat în această seară alegerile. Competiția pentru alegerea următorului președinte al USR PLUS a fost una discreta dar epică. A câștigat Dacian Cioloş. Îl felicit și îi urez un mandat prin care USR PLUS să ducă mai departe povestea spectaculoasă din politica românească pe care am construit-o în ultimii cinci ani. Avem această responsabilitate pentru România.
Mulțumesc tuturor colegilor care au votat, colegilor din Secretariatul General, colegilor din comisia electorală, liderilor USR PLUS din țară și echipei mele.
Rămân în proiect și voi contribui cu toată forța. Vreau să le spun miilor de colegi care m-au susținut și care au făcut eforturi extraordinare pentru mobilizarea membrilor în această campanie că le mulțumesc și le sunt recunoscător.
Sunt aici și mergem împreună mai departe“ - este mesajul transmis de Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii