Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agro Tradis Prosper SRL se numește acum Yellow Farm SRL

ro

11 Jan, 2022 00:00 1783 Marime text

 
  • S-a mai hotărât retragerea din calitatea de asociat a societăţii Grains & More - S.R.L. şi cesionarea către Zetaco Express SRL a 1.170 părţi sociale, în valoare nominală de 50 (cincizeci) lei fiecare, reprezentând 100% capitalul societăţii.
 
Societatea comercială Grains & More SRL, cu sediul social în satul Tortoman, județul Constanţa, reprezentată legal prin administrator Claudia-Rocsana Vlădescu, în calitate de asociat unic al societăţii Agro Tradis Prosper SRL, a hotărât cooptarea în societate ca asociat a societăţii Zetaco Express SRL.

Zetaco Express are sediul social în municipiul Constanţa, strada Smaraldului, și este reprezentată legal prin administrator Claudia-Rocsana Vladescu.

În continuare s-a mai hotărât retragerea din calitatea de asociat a societăţii Grains & More - S.R.L. şi cesionarea către Zetaco Express SRL a 1.170 părţi sociale, în valoare nominală de 50 (cincizeci) lei fiecare, reprezentând 100% capitalul societăţii.

În urma cesiunii părţilor sociale, structura participării la capitalul social va fi următoarea: Zetaco Express SRL, va deţine 1.170 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 50 lei/parte socială şi o valoare totală de 58.500 lei (din care 57.969 lei în natură şi 531 lei în numerar), reprezentând 100% capitalul social subscris şi vărsat, participarea la beneficii şi pierderi fiind de 100%.

În final, s-a mai decis schimbarea denumirii societăţii în Yellow Farm SRL.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 5322 din data de 31 decembrie 2021.

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 10 ianuarie 2022, SC Grains & More SRL a fost fondată în 2012, se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase și este controlată de Claudia Rocsana Vlădescu, asociat unic și administrator.

Claudia Rocsana Vlădescu mai apare în Grânarul Cooperativă Agricolă ca cenzor supleant și în Zetaco Express SRL.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

11 milioane de lei, de la CJC
Asociaţia Litoral - Delta Dunării a intrat în faliment! Ce datorii are (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii