Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenții și principalii operatori din portul Constanța au fost prezenți la Viena, la evenimentul „Navigând de la Portul Constanța spre Portul Linz”

ro

10 Apr, 2024 15:55 565 Marime text


Marți, pe 9 aprilie 2024, la Viena, a fost organizat evenimentul „Navigând de la Portul Constanța spre Portul Linz”, la inițiativa diplomației din România, în parteneriat cu Camera Economică a Austriei.
 
„În contextul provocărilor actuale, Marea Neagră și Dunărea reprezintă pentru multe țări un punct de interes fierbinte iar intrarea României în Shenghen de la 1 aprilie accentuează importanța strategică a țării noastre, a rutelor de transport terestre și maritime, a coridorului Pan European de transport”, se arată în comunicatul de presă emis de Organizația Patronală pentru Dezvoltare Portuară.
 
Evenimentul din capitala Austriei a reunit oficialități ale României in acest sector de activitate, Ministerul Transporturilor sub toate aspectele, reprezentanți de vârf din domeniul aero/naval/rutier, de la Marea Neagră prin Administrația Port Constanța la Sulina sau Aeroport M. Kogălniceanu, reprezentanți ai guvernului, ambasadorul României Emil Hurezeanu precum și alți ambasadori ai țărilor riverane Dunării.
 
Evident, din acest loc nu aveau cum sa lipsească cei ce sunt și pun bazele acestei colaborări în practică, agenții economici din acest sector de activitate ce își aduc aportul la dezvoltarea practică a acestui deziderat.
 
Astfel, agenții și principalii operatori din portul Constanța au fost prezenți și reprezentați la acest eveniment de marcă, promovare și prezentare a serviciilor pe care le pun la dispoziție în mod constant și cu profesionalism prin Organizația Patronală Romanian Ports Development.
 
„Astfel, delegația Organizatia Patronală Romanian Ports Development a adus la cunoștința celor prezenți in sala arhiplină, atât oficialităților cât și reprezentanților mediului de afaceri prezent în număr mare, președintele asociației Anton Traian Antoniadis explicând posibilitățile pe care aceștia le au prin folosirea portului Constanța și acelor dunărene, moduri de scurtare a timpilor de tranzit și/sau operare folosind ruta de transport cu punct terminus Constanța și facilitățile de care se pot bucura, punctând de asemenea pe faptul că intrarea țării noastre în spatiul Shenghen va aduce mult mai aproape termenul de Familie Europeană iar Asociația sprijină și va depune toate aforturile pentru implinirea acestui deziderat”, se mai specifică în comunicat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
În contextul aderării României la Schengen Este operațional un nou sistem de verificare a documentelor de identitate - eDAC (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii