Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată de ce a intrat în insolvență Economu International Shipping Agency SRL, administrată de președintele Comunității Elene din Constanța

ro

27 Mar, 2023 00:00 1990 Marime text
 
 
  • Economu International Shipping Agency SRL este controlată de Inkerman Holdings PLC, Cipru, Limassol, cu 83,93% și Winthorpe Holdings Limited, Cipru, Limassol, cu 16,07%.
  • Anton-Traian Antoniadis, președintele Comunității Elene din Constanța, apare ca administrator.
 
 
Intro
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au stabilit un nou termen în dosarul privind insolvența societății comerciale Economu International Shipping Agency SRL, administrată de Anton-Traian Antoniadis, președintele Comunității Elene din Constanța!
 
Cauza a fost amânată pentru data de 3 aprilie 2023.
 
Judecator sindic este Alina Elena Marin, de la Tribunalul Constanța.
 
Conform Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 3263/22.02.2023, prin cererea înregistrata pe rolul Tribunalului Constanța, debitoarea Economu International Shipping Agency SRL reprezentată în proces prin Antoniadis Anton Traian, în calitate de administrator, a solicitat deschiderea procedurii insolvenței în formă simplificată, motivat de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvență, înregistrând datorii certe, lichide și exigibile în valoare de 1.057.202,18 de lei, a căror scadență a depășit termenul de 60 de zile.
 
Totodată, debitoarea a solicitat numirea în calitate de lichidator judiciar a practicianului în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Iorgulescu Gabriel.
 
Asupra acțiunii civile de față, instanța reține că debitoarea se află în stare de insolvență vădita, înregistrând debite în valoare totală de 1.057.202,18 lei, potrivit precizărilor depuse și a balanței analitice din luna decembrie 2022, fiind îndeplinită astfel valoarea prag (cuantumul minim al creanței/debitului) de 50.000 lei prevăzută de art. 5 pct. 72 din Legea nr. 85/2014, debitele fiind scadente, debitorul conformându-se obligației prevăzute de dispozițiile art. 38 alin. 2 lit. d si art. 65 alin. 1 din Legea nr. 85/2014 de a formula prezenta cerere în vederea declanșării procedurii insolvenței.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 24 martie 2023, Economu International Shipping Agency SRL a fost fondată în anul 1992, se ocupă de activităţi de servicii anexe transportului pe apă, iar pentru anul 2019, cu opt salariați, a raportat o cifră de afaceri de 94.696 de lei, cheltuieli de 1.251.691 de lei și o pierdere de 777.817 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, Economu International Shipping Agency SRL este controlată de Inkerman Holdings PLC, Cipru, Limassol, cu 83,93% și Winthorpe Holdings Limited, Cipru, Limassol, cu 16,07%.
 
Anton-Traian Antoniadis apare ca administrator.
 
Tot potrivit Confidas.ro, Anton-Traian Antoniadis apare în A&O Maritime Trading SRL, Install Holding SRL și în Economu International Shipping Agency SRL, iar în trecut a figurat în A.G.S. Invest Trade SRL și în Antoniadis Shipping & Trading SRL, radiate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cazul City Insurance
Este oficial! Iată cine ar putea fi tras la răspundere pentru cel mai mare faliment din istoria recentă a României

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii