Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane organizează o conferinţă la Constanţa (document)

ro

07 Mar, 2019 00:00 1647 Marime text
Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent cumpărării de servicii de cazare, restaurant, servire a mâncării şi închiriere sală de conferinţă la Constanţa, în perioada 4-5 iunie 2019.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, termenul-limită pentru depunerea de oferte este 11 martie 2019, iar valoarea estimată este de 23.001,02 lei.
 
Proiectul „Traficul de persoane - o abordare centrată pe victime” este finanţat din Fondul pentru Securitate Internă, Componenta Cooperare Poliţienească, şi are ca obiectiv general creşterea gradului de protecţie şi asistenţă a victimelor traficului de persoane prin îmbunătăţirea capacităţii de implementare a Mecanismului naţional de identificare şi referire şi cooperarea cu societatea civilă.
 
Perioada de valabilitate a ofertei este 30 iunie 2019, având caracter ferm şi obligatoriu din punctul de vedere al conţinutului pe toată perioada de valabilitate a ofertei. Serviciile de cazare se vor asigura pe durata a două nopţi, în seara de dinaintea datei sesiunii de instruire şi în seara primei zilei a sesiunii, într-o singură unitate de cazare. Vor fi prezente aproximativ 30 de persoane.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii