Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul Theodoros Skandalidis, numit consul onorific al Republicii Elene la Constanța

ro

25 Oct, 2022 17:59 1810 Marime text



Anul trecut, cu ocazia unei vizite la Constanța, ambasadorul Greciei în România, Sofia Grammata, a anunțat că statul elen va deschide un consulat onorific la Constanța. Această informație a fost transmisă printr-un comunicat de presă la vremea respectivă chiar de Primăria Constanța.

Motivația deschiderii unui consultat onorific era numărul mare de firme grecești înregistrate la Constanța și un interes în creștere din partea grecilor care vor să investească la Constanța.

Pe 12 octombrie, a.c., ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu l-a numit în funcția de consul onorific al Republicii Elene cu sediul la Constanța pe omul de afaceri Theodoros Skandalidis.

Mandatul lui Skandalidis a început pe 19 octombrie și se va încheia pe 18 octombrie 2026.

Instalarea oficială va avea loc pe 1 noiembrie la ora 15.00. Informația ne-a fost confirmată de președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Traian Antoniadis.

Theodoros Skandalidis este cunoscut opiniei publice din Constanța ca un un om de afaceri. Numele său apare în Ammos Wave SRL, în Roxor Black SRL dar și în SC Oscar Unity SRL, toate cu sediul în Constanţa .Roxor Black SRL a deținut terasa Amalfi din Portul Tomis din Constanța.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Schimbări în Roxor Black
Fosta firmă a soției lui Făgădău are un nou acționar majoritar. Despre cine este vorba

 
Grecii Nikolaos Skantzikas şi Theodoros Skandalidis şi-au făcut o firmă nouă. Cu ce se va ocupa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii