Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în Roxor Black Fosta firmă a soției lui Făgădău are un nou acționar majoritar. Despre cine este vorba

ro

05 Mar, 2021 00:00 3488 Marime text
  • Foștii acționari Blue Beach și Nikolaos Skantzikas s-au întors în afacere, iar Blue Beach deține acum pachetul majoritar.
  • Cei doi fuseseră cooptați în Roxor Black și la finele lunii mai 2020, pentru ca la începutul lui iulie 2020 să se retragă, lăsându-l pe Theodoros Skandalidis asociat unic al firmei.
  • În această firmă, în 2018, au fost asociați soția fostului primarul Decebal Făgădău, Monica Daniela Gaitanidis, și fratele fostului viceprimar Dumitru Babu, respectiv Alexandru Babu.
  • În prezent, pachetul majoritar al acțiunilor Roxor Black este deținut de firma Blue Beach, administrată e Nikolaos Skantzikas.
Acționariatul firmei Roxor Black, în care au fost asociați soția fostului primar Decebal Făgădău, Monica Daniela Gaitanidis, și fratele fostului viceprimar Dumitru Babu, anume Alexandru Babu, s-a schimbat din nou.
 
Foștii acționari Blue Beach și Nikolaos Skantzikas s-au întors în afacere, iar Blue Beach deține acum pachetul majoritar.
 
Amintim, cei doi fuseseră cooptați în Roxor Black la finele lunii mai 2020, pentru ca la începutul lui iulie 2020 să se retragă, lăsându-l pe Theodoros Skandalidis asociat unic al firmei.
 

Parteneri noi și vechi

 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent Decizia nr. 1/13.01.2021 a asociatului unic Theodoros Skandalidis, prin care acesta a decis cesionarea unui pachet de 80% din acțiuni către Blue Beach și alte 10% către Nikolaos Skantzikas.
 
Acțiunile către Blue Beach au fost cesionate la un preț de 400 de lei, iar cele către Skantzikas, la prețul de 50 de lei.
 
În urma cesiunii, structura capitalului societății Roxor Black este următoarea: Blue Beach, reprezentată de administratorul Nikolaos Skantzikas, deține 80%, la rândul său, Nikolaos Skantzikas deține 10%, iar Theodoros Skandalidis deține și el 10%, rămânând, totodată, și administrator al Roxor Black.
 
Roxana Cristina Averiti a fost împuternicită să facă demersurile legale pentru îndeplinirea hotărârii.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, Roxor Black SRL a deținut terasa Amalfi din Portul Tomis din Constanța. În această firmă au fost asociați soția fostului primarul Decebal Făgădău, Monica Daniela Gaitanidis, și fratele fostului viceprimar Dumitru Babu, respectiv Alexandru Babu.
 

Ce spune Registrul Comerțului

 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 4 martie 2021, compania Roxor Black a fost înființată în 2015 și are sediul social în Constanța, pe Aleea Lirei, nr.35B.
 
Capitalul social subscris este de 500 de lei, iar acțiunile sunt împărțite după cum am arătat anterior.
 
Domeniul de activitate principal este reprezentat de „restaurante“ și firma are un punct de lucru și în Portul Tomis, fiind vorba despre o construcție sezonieră.
 
În 2017, cu patru salariați, firma a avut o pierdere netă de 98.429 de lei și a avut o cifră de afaceri netă de 305.685 de lei.
 
În 2018, numărul salariaților a fost trei, pierderea netă a fost 61.898 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 304.154 de lei.
 
În 2019, cu 15 salariați, pierderea netă a fost 664.381 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 653.776 de lei.
 
Citește și:

Blue Beach SRL, firmă în care apare „grecul lui Mazăre“, cooptată în societatea în care au fost asociați soția primarului Făgădău și fratele viceprimarului Babu

Schimbări în fosta firmă a soției primarului Făgădău:
Proaspăt cooptați în afacere, Skantzikas și Blue Beach nu mai sunt acționarii Roxor Black. Cine deține acum toate procentele

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii