Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 01 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Restaurant nou în Amzacea!

ro

06 Dec, 2023 19:47 1186 Marime text

foto: Pexels
O nouă societate care se ocupă cu restaurante, și-a pus bazele în satul General Scărişoreanu, comuna Amzacea, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Il Quadrifoglio SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 27106/09.11.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 03.11.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Il Quadrifoglio SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 100 a câte 2 lei fiecare. Firma are sediul social în satul General Scărişoreanu, comuna Amzacea, strada Merişori, nr. 6, judeţul Constanţa

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 561 - Restaurante. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Diaconu Ştefan, cu domiciliul în judeţul Constanţa.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

O nouă afacere de creștere a ovinelor și caprinelor, în județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii