Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 01 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă afacere de creștere a ovinelor și caprinelor, în județul Constanța

ro

06 Dec, 2023 18:54 4087 Marime text

O nouă societate care se ocupă cu creşterea ovinelor şi caprinelor, și-a pus bazele în satul Dunăreni, comuna Aliman, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Nikolas & Bogdan SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 27182/09.11.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 08.11.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Nikolas & Bogdan SRL.


Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Dunăreni, comuna Aliman, Strada Trandafirilor, nr. 24, lot 2, judeţul Constanţa.


Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 014 - Creşterea animalelor . Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorii și administratorii ei sunt Arsene Cristian-Ionuț din Constanţa, Tănase Ionel-Florin, din Constanţa.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

International Show Groom SRL, o nouă afacere în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii