Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 01 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Firmă nouă în Tuzla! Iată cine și-a deschis afacere

ro

06 Dec, 2023 20:27 1044 Marime text


O nouă societate care se ocupă cu comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun, și-a pus bazele în Tuzla, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Melek&Mehmed SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 27181/09.11.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 08.11.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Melek&Mehmed SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Tuzla, comuna Tuzla, Strada Constanţei, nr. 65, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 471 - Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Ungureanu Elena-Raluca, cu domiciliul în judeţul Constanţa.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Afaceri ConstanțaRestaurant nou în Amzacea!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii