Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Construcții rezidențiale și nerezidențiale, la Hârșova. Cine își deschide afacere?

ro

19 Mar, 2024 21:46 672 Marime textO nouă societate care se ocupă cu lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, și-a pus bazele în Hârșova, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Reality Company SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 3301/02.02.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 01.02.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Reality Company SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în localitatea Hârşova, oraşul Hârşova, strada Revoluţiei nr. 52, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 412 - Lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Murat Mihai, cu domiciliul în judeţul Constanţa.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Un bărbat din Israel și-a deschis afacere la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii