Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Israel și-a deschis afacere la Constanța

ro

19 Mar, 2024 20:00 831 Marime textO nouă societate care se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește KHT Construction SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 3262/02.02.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 16.01.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită KHT Construction SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, Aleea Heracleea nr. 4, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 412 - Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Khatib Hasan, cu domiciliul în Israel.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Cafenea nouă la Constanța! Iată în ce zonă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii