Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aedificia Carpați a făcut cerere de intervenție în dosarul de la CNSC privind reabilitarea Cazinoului

ro

07 Nov, 2019 00:00 1375 Marime text

A trecut deja mai bine de o săptămână de când semnarea contractului pentru reabilitarea Cazinoului a fost blocată de cea de-a doua contestație depusă la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor de către SC Eldiclau SRL. În acest timp, documentele curg în dosarul deschis la CNSC și aflat în atenția completului C7. Recent, asocierea desemnată câștigătoare în cauză, respectiv parteneriatul condus de Aedificia Carpați, a formulat cerere de intervenție în cauză.
 
După ce, la finalul săptămânii trecute, firma Telekom Romania Communications a depus cauțiunea în dosarul înregistrat la CNSC și consorțiul desemnat drept câștigător a cerut să intervină în cauză. În acest sens, asocierea Aedificia Carpați & Remon Proiect & Profesional Construct Proiectare & Tehnoinstal SRL a formulat o cerere de intervenție în data de 5 noiembrie, iar ieri reprezentanții firmelor au depus completări la CNSC.
 
La rândul său, Compania Națională de Investiții a înaintat încă de la finalul săptămânii trecute un punct de vedere către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, alături de dosarul de achiziție aferent licitației pentru reabilitarea Cazinoului.
 
Totodată, de la deschiderea dosarului și până în prezent, reprezentanții Completului C7 al CNSC au solicitat mai multe lămuriri atât de la Compania Națională de Investiții, în calitate de autoritate contractantă, cât și de la Eldiclau SRL, firma contestatoare. Răspunsurile celor două entități au sosit pe parcursul ultimelor două zile.
 
După adunarea tuturor documentelor și punctelor de vedere relevante în cauză, Completul C7 al CNSC va lua o decizie cu privire la licitația pentru Cazino. De menționat că același complet a avut în vedere și prima contestație formulată de Eldiclau, dosarul respectiv soluționându-se cu decizia CNSC de a fi cerute lămuriri suplimentare participanților la licitație.
 
Potrivit declarațiilor de săptămâna trecută ale ministrului Dezvoltării, Daniel Suciu, CNSC poate da un nou răspuns legat de contestația Eldiclau într-un termen ce variază între zece și 30 de zile, în funcție de complexitatea cauzei. La rândul său, decizia pe care o va lua Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor poate fi atacată la instanță, de oricare din părțile interesate în cauză.
 
Citește și:
 

Lupta pentru Cazino
Telekom a depus cauțiunea la CNSC
 

„O cronologie a nesimțirii“ „Frustrare, furie și neputință“ - cele trei cuvinte ce caracterizează reacția autorităților după noua contestare a licitației pentru Cazino (document)

LIVE TEXT Ministrul Dezvoltării și primarul Constanței, la pas prin Cazino. Încep discuțiile legate de amânarea reabilitării Cazinoului (galerie foto)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii