Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea generală a acţionarilor Mamaia SA așteptată să adopte decizii importante

ro

15 Jun, 2022 00:00 1316 Marime text

 
  • Consiliul de Administraţie al Mamaia SA convoacă adunarea generală ordinară a acţionarilor pentru data de 15.07.2022, ora 12.00 la sediul societății
  • AGA va desemna noii administratori provizorii care urmare a revocării din funcție a actualilor administratori cărora le expiră mandatele
  • În cadrul ședinței AGA  va fi prezentată și o notă de informare privind litigiul dintre Mamaia SA și Balcan Expres SRL
 


Consiliul de Administraţie al Mamaia SA convoacă adunarea generală ordinară a acţionarilor pentru data de 15.07.2022, ora 12.00, iar în caz de neîntrunire a cvorumului se stabileşte a doua şedinţă în data de 18.07.2022, ora 12.00, la sediul societății de pe bulevardul Mamaia, Vila 26.
Pe ordinea de zi sunt mai multe teme de interes.

Printre acestea și numirii unor administratori provizorii care urmare a revocării din funcție a actualilor administratori cărora le expiră mandatele. Este vorba despre Cornel Popescu, Mihaela Andrei și Carmen Ursu.

În cadrul ședinței AGA se va supune votului Consiliului de Administrație și aprobarea BVC 2022 și va fi prezentată și o notă de informare privind litigiul dintre Mamaia SA și Balcan Expres SRL.

Au dreptul să participe la Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, acţionarii Societăţii MAMAIA - S.A. care sunt înscrişi în evidenţa Registrului Acţionarilor la data de referinţă, respectiv 05.07.2022.

Unul sau mai mulţi acţionari, reprezentând individual sau împreună cel puţin 5% din capitalul social, au dreptul ca, în termen de cel mult 15 zile de la data convocării, să introducă puncte pe ordinea zi a Adunării Generale şi/sau să prezinte proiecte de hotărâre pentru punctele incluse pe ordinea de zi.

Aceştia au obligaţia să trimită materialele în scris la sediul social al societăţii.
 
Doar acţionarii înregistraţi la data de referinţă pot participa şi vota la Adunarea Generală a Acţionarilor direct sau pot fi reprezentaţi şi prin alte persoane decât acţionarii, pe bază de procură specială.
 
Aceştia au posibilitatea de a vota şi prin corespondenţă, înainte de data la care a fost convocată Adunarea Generală a Acţionarilor, utilizând formularul de vot prin corespondenţă, formular ce poate fi obţinut de la sediul Societăţii MAMAIA SA.
 
Anunțul convocării AGA societății Mamaia SA a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2439 din data de 09.06.2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Preluare pe cale amiabilă sau noi procese? Palatul Regal de la Mamaia a revenit statului român. Se poată negocieri pentru răscumpărarea imobilului și terenului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii