Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:02 18 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adriana Arghirescu, cooptată în Consiliul de Administrație al societății Neptun-Olimp SA

ro

03 Mar, 2021 00:00 1238 Marime text
  • Adriana Arghirescu a fost numită membru provizoriu în CA-ul societății Neptun-Olimp SA
  • Decizia a fost luată în ședința din 26 februarie
  • Mandatul este valid din 26 februarie până la proxima întrunire a AGOA

Adriana Arghirescu a fost cooptată în Consiliul de administrație al societății Neptun-Olimp SA, în calitate de membru provizoriu.

Consiliul de Administrație al societății Neptun-Olimp SA în ședința din data de 26.02.2021, a aprobat în conformitate cu dispozițiile legale, completarea membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație al societății Neptun-Olimp SA, cu drepturi depline, începând cu data de 26.02.2021 și până la întrunirea AGOA; prin cooptarea unui administrator provizoriu din partea acționarului Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, respectiv Adriana Arhirescu.

Conform declarației de interese, este asociat în societatea Work Consulting SRL, este președinte și membru fondator la Asociația „Corpul experților în Securitate și Sănătate din România” Ocupațională, este vicepreședinte la Uniunea Națională a Patronatelor Române și președinte la Patronatul IMM Consultanță și Training Constanța. Este manager de proiect la Work Consulting SRL și Administrator/Asociaat la Work Consulting SRL.


Citește și

Raport de activitate Consilierul local Adriana Arghirescu (PNL) - „Întâlnirile cu oamenii au fost cel mai mare câştig pentru mine ca ales local“ (document)

Mangaliotul Marius Ilie, numit director general provizoriu al Neptun-Olimp

Administratori noi la Neptun-Olimp SA, în urma ședinței de Adunare Generală Ordinară a Acționarilor
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii