Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Ţuţuianu despre pensiile militare-Sunt situații care nu sunt normale. Olguța Vasilescu despre cele mai mari pensii din MAI

ro

31 Jul, 2017 03:11 9903 Marime text
adrian tutuianu despre pensiile militare sunt situatii care nu sunt normale olguta vasilescu despre cele
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantin 12 Aug, 2017 20:10 Cum ar putea ramane in Armata?Armata ii foloseste mereu,in diferite moduri ,fara retinere,atat timp cat esti valid.Cand ,trebuie sa onoreze obligatiile fata de cel activ ,dar,mai accentuat fata de pensionari,uita ,minte,blameaza activitatea lor-numai pentru a nu onora contractele la care este parte..Analizati faptele rezervistilor si a Institutiei Militare!!Tutuianu ,si cei dinaintea lui se pot numi Ministru Apararii??Cat de ipocriti pot fi ??Zilnic ,alaturi de Vasilescu ies in media cu minciuni ,calcule zicei valabile peste 5 ani!Nu sunt capabili sa puna in aplicare ,corect,prevederile actuale.Starneste pensionari civili inpotriva celor militari cu minciuni si excrocherii.Nu este aseeasi persoana care a citit in franceza si engleza in numele Romaniei ???Un asemenea om ,cu un asemenea nivel de pregatire si responsabilitate a reprezentat Romania?Asemenea caractere fac si aplica Legile!!
  • Mihai 31 Jul, 2017 07:27 Ce facem cu pensiile speciale ale politicienilor? Cu ele ar trebui să începeți trunchierea. "Baftă" la jumulit, cât mai aveti timp! Va veni si timpul vostru.