Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Acțiuni de monitorizare și control în Complexul lagunar Razim-Sinoe

ro

03 Feb, 2021 15:31 1708 Marime text
  • Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării informează că 41 de exemplare de crap, 31 de șalău, 18 de plătică și 5 exemplare de știucă, pește subdimensionat, iar 43 de kilograme de pește au fost predate la un centru de primă vânzare.
În urma acțiunilor desfășurate în data de 2 februarie 2021, în Complexul lagunar Razim -Sinoie, de către inspectorii ecologi din cadrul Comisariatului Regional Razim-Sinoe al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, au fost identificate și ridicate în vederea confiscării un număr de 16 unelte de pescuit de tip monofilament, amplasate ilegal.

De asemenea, au fost eliberate din plasele monofilament în mediul natural, în stare vie, 41 de exemplare de crap, 31 de șalău, 18 de plătică și 5 exemplare de știucă, pește subdimensionat, iar 43 de kilograme de pește au fost predate la un centru de primă vânzare.

Activitățile de inspecție și monitorizare se desfășoară continuu pe întreg perimetrul rezervației, zona de competență a Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Sursa foto: Facebook/ ARBDD - Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii